Juma 21.10.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Mam wybranych kilka projektow ktore mi sie podobaja ale niewiem czy pasuja na dzialke od poludnia z wjazdem od polnocy,podam nazwy bo niewiem jak wkleic caly link,Wiktoria,Kamila[nowa],Idalia-te sa z Archipelagu oraz GL-289 ten jest ze Studio Atrium.Jesli ktos z panstwa moglby poradzic ktury jest bardziej dopasowany bede bardzo wdzieczny.I jeszcze jedno pytanie czy na ich realizacje wystarczy jakies 250-270 tys. Materialy na sciany porotherm,okna drewno,dach ceramika creatona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 21.10.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Wiktoria - jeśli taras zrobisz od zachodu, a wejście na wschodniej ścianie, to może być. Kamila [nowa] - może być Idalia - w zasadzie ... GL-289 - w lustrzanym jak najbardziej. Ściana z wykuszem od południa, salon i pok.6 od zachodu, pokoje 3 i 4 od wschodu. Ściana północna bez otworów. Pod innym względem nie analizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juma 21.10.2004 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Dzieki za odpowiedz,a jesli chodzi o koszta to ktory jestem w stanie wybudowac za te kwote ktora podalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts