xyzo 14.04.2019 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Cześć Wszystkim, podobny temat już przerabiałem i uzyskałem pomoc na tym forum więc znów zwracam się do szanownych forumowiczów o pomoc, poprzednie lokum nie zostało sfinalizowane więc szukaliśmy dalej i oto z czym obecnie zwracamy się o pomoc Mieszkanie ma 64m2 obecnie ma 2 pokoje po ok 10m2 i 11m2 oraz salon z aneksem 26m2. To w czym potrzebujemy pomocy to: 1) wydzielenie 3 pokoju sypialni wiec może być małe pomieszczenie tylko z łożkiem ;] 2) prośba o ewentualne praktyczne rozwiązania które można tutaj zastosować (np między dwoma pokojami przesunąć cześć ściany łączącej aby zrobić miejsce na zabudowaną szafę wnękowa w jednym i drugim pokoju). z góry dzięki Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez xyzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 15.04.2019 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Nie wiem co technicznie byłoby możliwe do wykonania. W obu przypadkach ściany po obu stronach korytarza przy wejściu przesunęłam nieco w lewo ale mogą zostać jak w oryginale (budynek już stoi czy dopiero w planach?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xyzo 15.04.2019 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Dzięki za propozycje, podobnie myśleliśmy z żoną jak opcja nr 1. Opcja nr 2 odpada z uwagi na układ kominów który musi zostać, coprawda domek jeszcze nie stoi ale nad nami jest sąsiad a domek to szeregówka wiec az takich zmian w projekcie nie dopuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 06.05.2019 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Propozycja nr 1 od alycya to jest to o czym też byśmy pomyśleli Przy takim rozwiązaniu można także pomyśleć o stworzeniu małej toalety z prysznicem w miejscu pralni z wejściem od sypialni rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xyzo 03.09.2023 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Cześć, odkopuje temat niestety z przyczyn technicznych nie zostały wprowadzone proponowane zmiany w układzie ścian w mieszkaniu. Koniec końców układ jest prawie taki jak zaproponował developer. Do tej pory mieszkaliśmy sobie w dwóch pokojach i salonie z kuchnia ale czas nadszedł wydzielić 3 osobny pokój Proszę o zerknięcie fachowym okiem na moje 3 opcje poprowadzenia ścianki i podpowiedzenie która z tych jest najbardziej praktyczna, chyba że jest jakaś jeszcze inna opcja Wiem, że będzie mały pokoik ale lepszy ciasny kat dla dzieciaka niz żaden. Poniżej rzuty: stan obecny oraz 3 moje propozycje. [ATTACH=CONFIG]466137[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]466138[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]466139[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]466140[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts