karmelsik 15.04.2019 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Witam, postawiłem szkielet altanki. Rozstaw słupów 2,5x2,5. Mam pytanie o dach. Powierzchnia dachu będzie ok. 2,8 x 2,8 m. Dach jednospadowy o bardzo niedużym kącie nachylenia. na środku puszona dodatkowa belka czyli podparcie co 1,25m . Jaką grubość desek przybić pod planowany finalnie gont bitumiczny? Przy dużych powierzchniach jest pisane o 25mm grubość, zastanawiam się czy przy takiej niedużej powierzchni mogę sobie pozwolić na ciesze? 15mm? Dziękuję za pomoc z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CADrysunki 23.09.2019 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Jeśli nie będziesz chodził po dachu to wystarczy a możesz dodatkowo na całej powierzchni położyć płytę MDF lub HDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts