mlody90x 17.04.2019 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 mam pytanie odległość wyłazu dachowego do komia ma 181 cm, komin ma wysokośc około 2m od połaci dachowej, jak zrobić żeby było dobrze ? co ile montuje się schodki dla kominiarza i jak zrobić żeby kominiarz dostał do komina., raczej 2,5m wysokości w tym zawodzie nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazik332 17.04.2019 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Ja z tym zawsze miałem bardzo dużo problemów.Raz nawet nie wiedziałem że takie problemy z tym wszystkim występują. Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez kazik332 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 17.04.2019 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Ja mam ławeczkę zamontowaną na stałe, ale mam krótszy komin. Ty musisz coś do komina przytwierdzić. Najlepiej zaproś swojego kominiarza nadwornego. Jak Ci doradzi, tak będzie potem właził.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts