Tatunio 17.04.2019 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Witam i tak więc garaż wraz z łazienką i kotłownią mam niżej o jakieś 40-50 cm. Mam osiem warst bloczków. Mowa tu o ścianach fundamentowych. Dzisiaj malowałem dysperbitem. Od strony zewnętrznej wymalowalem wszystkie 8 warstw.Od strony wewnętrzne w salonie i kuchnii pomalowalem siedem. Ostatniego bloczka zostawiłem bez malowania bo tam ma być chudziak i szef murarzy mówił żeby go nie malować bo lepiej chudziak zlapie itp. Natomiast w garażu kotłowni i łazience pomalowalem tylko 4 warstwy bo na piątej będzie chudziaka i potem posadzka ale około 2 warstwy tych bloczków będą wystawiac powyżej posadzki o ile dobrze to wszystko rozumiem. Czy dobrze ze nie pomalowalem całych ścian fundamentowych tam gdzie jest obniżenie w stosunku do salonu i kuchnii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swamich3 13.04.2024 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2024 (edytowane) Jedynym sposobem na naprawienie dopływu wody jest naprawienie jej od zewnątrz. Bez względu na to, jakiego produktu użyjesz, jeśli spróbujesz zatrzymać go od wewnątrz, pozostawi on po prostu wilgoć wewnątrz ściany, która z czasem ją uszkodzi 10.0.0.0.1 192.168.1.254 . Edytowane 19 Kwietnia 2024 przez swamich3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts