Mieciooo 20.04.2019 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Witam wszystkich, Czy ma ktoś może doświadczenie z siatka z płaskownika? Zamierzam taka kupić, nie wiem tylko czy jest ona podobnie "elastyczna" jak siatka z drutu. Mam lekko nachylony teren i nie wiem czy będzie możliwość korekcji siatki podczas zakładania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mieciooo 07.05.2019 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Nikt na forum nie robił ogrodzenia z siatki z płaskownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.05.2019 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Nie pisałeś o "siatce z płaskownika" jako siatce ogrodzeniowej.Chyba jest to siatka bardziej z cienkiej blachy. Nie mam doświadczenia z taką siatką.Jaka ma być zaleta takiej siatki w stosunku do zwykłej siatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mieciooo 08.05.2019 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Siatka ta zrobiona jest z płaskownika 8,5 na 3mm. Chodzi o jej znacznie większą wytrzymałość. Nie wiem tylko jak z jej sztywnością, czy zakłada się podobnie jak siatka z drutu. Mam dużego psa który uwielbia robić dziury w siatce. Tej raczej nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts