tomtom231 21.04.2019 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 (edytowane) Dzień dobry. Mam zniszczoną kasetę zewnętrzną wideodomofonu Cabletech URZ0166. Potrzebuję kopić nową kasetę, pasującą do posiadanej instalacji (słuchawka i zasilacz oraz zamek elektryczny) i najlepiej niedrogą. Nigdzie nie widziałem w sprzedaży pojedynczych modułów sprzętu Cabletech, więc muszę kupić jakąś alternatywę. Proszę o radę czym się kierować szukając kasety - jakimi parametrami? Dodam, że kaseta była podłączona do instalacji (na ścianie) wtyczką (konektorem) z czterema żyłkami. Nie miała żadnego osobnego zasilania. Dobrze by było, gdyby nowy moduł też miał 4-PIN-owe gniazdo, a to chyba nie jest standardem. Będę wdzięczny za radę. Pytałem w różnych sklepach o kasety, ale obsługa nie zna się na tym. Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez tomtom231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 25.04.2019 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Ten v-domofon jest starszej daty i nic do niego praktycznie nie dopasujemy. Nowy v-domofon Orno / Eura itp powinien działać na starym okablowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts