ekhm 22.04.2019 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 Witam,Zastanawiam się nad kupnem rolet. Wszystkie nasze okna poza balkonem(wschód) wychodzą na północ. Sporo czytałem pozytywnych komentarzy a propos tego podgumowanego materiału. Tylko się zastanawiam czy jest sens zastosowania go na ścianie północnej? Pewnie w przypadku oglądania TV który będzie na ścianie południowej by się sprawdziło, by nie mieć refleksów świetlnych. Czy poza tym przydałby się ten system w praktyce?Z góry dziękuję za wasze opinie i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 24.04.2019 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Jeśli zależy ci na całkowitej ciemności, to możesz wybrać inną opcję . Piszę to przez pryzmat rolet w 3 pokojach moich dzieci. Zamiast podgumowanego materiału i w związku z tym większych kosztów, to załóż czarne rolety. Efekt ten sam. Szkoda, że wcześniej tego nie wiedziałam, to nie przepłaciłabym za rolety podgumowane. A jeśli zależy ci tylko na tym, by nie mieć refleksów świetlnych, to możesz wybrać dowolny kolor rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekhm 25.04.2019 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Jeśli zależy ci na całkowitej ciemności, to możesz wybrać inną opcję . Piszę to przez pryzmat rolet w 3 pokojach moich dzieci. Zamiast podgumowanego materiału i w związku z tym większych kosztów, to załóż czarne rolety. Efekt ten sam. Szkoda, że wcześniej tego nie wiedziałam, to nie przepłaciłabym za rolety podgumowane. A jeśli zależy ci tylko na tym, by nie mieć refleksów świetlnych, to możesz wybrać dowolny kolor rolet. A powiedz na ile sprawdzają się w praktyce rolety podgumowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts