MichalSwiezak 23.04.2019 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Witajcie, mam prośbe do Was. Odpowiedzcie na 9 pytań w związku z remontem mieszkania i dzięki temu pomożecie mi opracować rozwiązania na pojawiające się problemy remontowe. link do ankiety: https://forms.gle/Div9FAEhBcQSQTkT8 Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 24.04.2019 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Chciałem, ale szkoda czasu...Spróbuj dodać do każdego zapytania po parę wariantów odpowiedzi, wtedy może ktoś się skusi.I napisz, w jaki sposób chcesz wykorzystać te badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 24.04.2019 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Jednopostowiec biznesmen którego na legalną reklamę nie stać? "Jeżeli planujesz remont mieszkania i potrzebujesz pomocy, zostaw do siebie namiar. Przeprowadzę Cię po całym procesie remontowym." Ostatni punkt "ankiety" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts