aaandziaaa96 23.04.2019 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Cześć! Jestem w tym wszystkim kompletnie zielona wiec pisze o rade. Czy jest w ogóle jakakolwiek szansa aby grunt rolny 1h podzielić tak aby powstała działka pod zabudowę domu o powierzchni mniejszej niż 0,3? Czy szanse na takie coś są zerowe? Da się to jakos obejść? Np wydanie na cała dzialke warunków zabudowy i wówczas podział? Z góry bardzo dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaandziaaa96 23.04.2019 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Jakby coś - nie posiadam statusu rolnika i nie mam na myśli zabudowy zagrodowej. Działka pod zabudowę domu po podziale jeżeli by była taka możliwość zostałaby przepisana na mnie przez ciocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts