Claudii 22.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 dzwonek idzie przeżyć ,no bo masz świadomosć ,że ten ktoś jest na zewnątrz .... ale potworny huk jak zrywa człowieka ze snu ???? .. spadła półka w gabinecie ,napakowałam na nią cięzkie segregatory i runęła z nieciepliwością czekałam na kolędę az ksiądz poświęci chałupę , straszenie ucichło ,dodam ,że nie mamy jeszcze sąsiadów tzn żywych ale za to mam 150m do cmentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 23.03.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Claudii Ty to masz sąsiedztwo mało uciązliwe a tak swoją drogą to odważna jesteś z tym dzwonkiem w nocy przy tych sąsiadach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antonina85 26.02.2019 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Niedawno z mężem przeprowadziliśmy się do nowego domu Jemu pierwszej nocy niestety nic się nie śniło, ja natomiast miałam sen, w którym zobaczyłam piękny ogród i dwoje dzieci bawiących się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts