ekhm 25.04.2019 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Witam,Wiecie może czy są jakieś przeciwwskazania do montażu prowadnic Blum TIP-ON Blumotion w szafce pod umywalkowej?Nasi wykonawcy twierdzą że się nie da, dlatego pytam. Z tego co widziałem w sklepie raczej nie powinno być w tym większego problemu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 25.04.2019 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Mam tak zrobione, nie widzę problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekhm 25.04.2019 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Mam tak zrobione, nie widzę problemów. Mógłbym cię poprosić o załączenie zdjęcie od góry wysuniętej szuflady(z wycięciem na syfon) i od spodu jeśli dałbyś radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 25.04.2019 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Witam, Wiecie może czy są jakieś przeciwwskazania do montażu prowadnic Blum TIP-ON Blumotion w szafce pod umywalkowej? Nasi wykonawcy twierdzą że się nie da, dlatego pytam. Z tego co widziałem w sklepie raczej nie powinno być w tym większego problemu. Pozdrawiam Ale piszesz o samych prowadnicach blumotion czy szufladzie systemowej Bluma typu: Metabox, Legrabox, etc.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekhm 25.04.2019 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Ale piszesz o samych prowadnicach blumotion czy szufladzie systemowej Bluma typu: Metabox, Legrabox, etc.? Szczerze to dla mnie bez różnicy. Chciałbym by system blumotion działał prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 25.04.2019 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 25.04.2019 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Pierwsze się wkleiło do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_wro 25.04.2019 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Mam w łazience z wycięciem na syfon. Duże szuflady są ok, ale mniejsze stawiaja za duży opór i trzeba trochę siłowo je domykać albo przytrzymać przy końcu domykania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 25.04.2019 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Szczerze to dla mnie bez różnicy. Chciałbym by system blumotion działał prawidłowo No właśnie to różnica. Blumotion to rodzaj mechanizmu, który Blum stosuje w różnych systemach swoich szuflad. Na foto od kol. Kroles jest chyba Legraabox czy Evolution z tym pałąkiem (bo w metaboxie tego nie ma), który może w pewnych warunkach przeszkadzać, ale jak widać można. Czym Twoi wykonawcy argumentują, że nie można? Bo chyba coś więcej mówią, czy po prostu "nie bo nie"? Chętnie się dowiem, bom amatorsko coś sobie dłubię w mebelkach, ale akurat szufladami bluma się nie bawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekhm 26.04.2019 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Pierwsze się wkleiło do góry nogami I jak się sprawuje mechanizm? Powiedz jaki był koszt szafki? No właśnie to różnica. Blumotion to rodzaj mechanizmu, który Blum stosuje w różnych systemach swoich szuflad. Na foto od kol. Kroles jest chyba Legraabox czy Evolution z tym pałąkiem (bo w metaboxie tego nie ma), który może w pewnych warunkach przeszkadzać, ale jak widać można. Czym Twoi wykonawcy argumentują, że nie można? Bo chyba coś więcej mówią, czy po prostu "nie bo nie"? Chętnie się dowiem, bom amatorsko coś sobie dłubię w mebelkach, ale akurat szufladami bluma się nie bawiłem. Twierdzili że wycięcie na syfon uniemożliwia montaż synchronizatora. W sklepie Bluma byli zupełnie innego zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 26.04.2019 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 I jak się sprawuje mechanizm? Powiedz jaki był koszt szafki? Bardzo dobrze, nikt nie ma zastrzeżeń. Co do kosztów - niestety nie wiem, nawet w przybliżeniu, płaciłem za większą całość. Twierdzili że wycięcie na syfon uniemożliwia montaż synchronizatora. W sklepie Bluma byli zupełnie innego zdania. Jak widać na zdjęciu, da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beskidziak 26.04.2019 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak widać na zdjęciu, da się. Jeżeli wycięcie było by głębsze, może nie być miejsca na synchronizator. Do wąskich szuflad blum dopuszcza brak synchronizatora........ Według mnie dołożenie blumotion to tego okucia zepsuło je...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 29.04.2019 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Według mnie dołożenie blumotion to tego okucia zepsuło je...... Znaczy, mam zepsute tylko nic o tym nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.04.2019 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Znaczy, mam zepsute tylko nic o tym nie wiem? Już wiesz, masz zepsutą szufladę - dobrze działającą , taki internetowy wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts