Yoo 26.04.2019 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Witam, pytam tutaj,bo w żadnym sklepie nie potrafią mi odpowiedzieć na pytanie "do czego służą te deski" Byłem w trzech Obi i w żadnym domku te deski nie są przykręcone. Albo leżą na podłodze,albo ich w ogóle nie ma. Instrukcja jest nie jasna nie tylko dla mnie jak widać, chciałbym wiedzieć jakie one również zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beskidziak 26.04.2019 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Wyglądają na deski spinające, usztywniające ściany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoo 26.04.2019 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Hmm, w sumie miało by to sens,są ale 4 sztuki, namalowane na przedniej i tylnej ścianie po 2szt na ścianę. A boczne? Jeszcze jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts