rzeszot 27.04.2019 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Witam. Zaczynam działać w branży dekarskiej. Przymierzam się do zakupu gwoździarki gazowej za środki z dofinansowania. Która gwozdziarke polecacie ?1. Paslode im100ci2. Tjep Grf 34/1053. B.PRO Nd105 WoodyI do jakich prac na dachu mogę wykorzystać z powodzeniem te gwozdziarki, a do jakich ewentualnie lepsza będzie pneumatyczna ?Zaznaczam że to moje pierwsze kroki w pracy przy dachach, będzie wspomagał mnie znajomy dekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 27.04.2019 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 używam często gwoździarki ale nie gazowej, a elektrycznej, akumulatorowej Dewalt, co prawda nie w dekarstwie a przy stawianiu ścian szkieletowych drewnianych, podłog, legarów, belek, osb, sklejki itpwcześniej używaliśmy gazowych paslode, po przejściu na dewalta komfort pracy bez porównania, skończyly sie problemy z gazem, zacinaniem się wiecznym, serwisem itp, lżejsza, poręczniejsza, sprytniejsza (przynajmniej od paslodów które mieliśmy, modelu nie pamiętam), do tego na tych samych aku co pozostałe elektronarzędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 28.04.2019 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Wejdź za Facebooka na stronę kunszt dekarstwa wybierz opcje szukaj i tam temat wałkowany non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzeszot 29.04.2019 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Wejdź za Facebooka na stronę kunszt dekarstwa wybierz opcje szukaj i tam temat wałkowany non stop Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts