minuszka 22.10.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Postanowiłam zrobić reklamę fachowcom, którzy instalowali mi kominek, ponieważ jestem bardzo z nich zadowolona. Chyba jest to pierwsza firma, z którą nie miałam żadnych problemów. Chłopaki są młodzi, mają dużą wizję przestrzeni i potrafią doradzić. Budują nie tylko kominki, ale robią również całą kamieniarkę. A co najważniejsze, nie naciągają ludzi. Nie są co prawda najtańsi, ale przekonałam się, ze tanio tzn. dwa razy drogo. Jak ktoś z Was będzie zainteresowany namiarami, to prześlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 22.10.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 czy stawiają może kominki otwarte, jeżeli tak to byłbym zainteresowany jakimiś namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vector 22.10.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 A czy robią kominki z DGP?PS:Minuszka z tego co pamiętam to widziałem na mapie warszawskiej, że jesteśmy prawie sąsiadami. Ja buduję, a właściwie rozbudowuję dom w okolicy pętli Okęcie. Niestety facet który "prowadzi" mapę chyba już jej nie aktualizuje bo nie zostałem na niej umieszczony. Bardzo proszę o namiary na tych fachowców kominkowych. vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.10.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Ja też poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 22.10.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 witam, no to ja poproszę.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 24.10.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 tyeż byłabym zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 25.10.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 I ja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RyMario 02.11.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Ja też poproszę i dziekuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag-da 04.11.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 WitamBaaaaardzo proszę o ten namiar na pana kominkarza.dzięęęęki wieeeelkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 09.11.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 ja też poproszę ,dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 11.11.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 i ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pantera 24.11.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 czy moge dostac naiary? pilnie poszukuję! P.S. jaka była cena zainstalowania wkładu kominkowego?Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 24.11.2004 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 całość: zainstalowanie wkładu kominkowego, obudowa gipso-kartonem obłożenie i oszlifowanie marmuru to kwota rzędu 2,500 zł. Nie jest to tanio, ale naprawdę jestem z nich zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziółko 24.11.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 minuszka, bardzo proszę o namiary na kominkarzy. Wielkie dzięki ziółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 30.11.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Minuszka! Masz jakieś zdjęcie swojego kominka?Tak ich zachwalasz, że i ja poproszę o jakiś kontakt do tych fachowców.Z góry dziękuję!!!Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 01.12.2004 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Nie wychwalam ich. To jest jedna z nielicznych ekip, którą naprawdę moge polecić z czystym sumieniem. Zastanawiam się często, przeciez jest bezrobocie, a wierzcie mi ludzie nie chcą zarabiać pieniędzy,nic im się nie opłaca. Albo usługa jest tak zrobiona,że pozostawia wiele do zyczenia. Mam mnóstwo takich przykładów ze swojej budowy. Ksiazke mozna napisać. Dlatego Pan Arek który "stworzył" mój kominek wg. mnie jest godny polecenia innym. Jest solidny, ma dobre pomysły, podpowie, doradzi.Zdjęcia będe miała na poczatku następnego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 01.12.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Minuszka, ja tez poprosze o informacje na priva U znajomego firma od kominkow byla kiepska, nie znam nikogo solidnego, wiec bede bardzo wdzieczna na namiary na te twoja ekipe. D Z I E K I !!!! ozzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 01.12.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 cześć!ja też poproszę! DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 02.12.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 oficjalnie dziękuję za podesłanie na priva namiarów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 03.12.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 bardzo, bardzo ladnie prosze o namiary. Kompletnie nie wiem jak sie zabrac za kominek i takich wlasnie fachowcow potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts