Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam namiary na b.dobrych fachowców od kominków

Recommended Posts

Postanowiłam zrobić reklamę fachowcom, którzy instalowali mi kominek, ponieważ jestem bardzo z nich zadowolona. Chyba jest to pierwsza firma, z którą nie miałam żadnych problemów. Chłopaki są młodzi, mają dużą wizję przestrzeni i potrafią doradzić. Budują nie tylko kominki, ale robią również całą kamieniarkę. A co najważniejsze, nie naciągają ludzi. Nie są co prawda najtańsi, ale przekonałam się, ze tanio tzn. dwa razy drogo. Jak ktoś z Was będzie zainteresowany namiarami, to prześlę

• Odpowiedzi 109
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A czy robią kominki z DGP?

PS:

Minuszka z tego co pamiętam to widziałem na mapie warszawskiej, że jesteśmy prawie sąsiadami. Ja buduję, a właściwie rozbudowuję dom w okolicy pętli Okęcie. Niestety facet który "prowadzi" mapę chyba już jej nie aktualizuje bo nie zostałem na niej umieszczony.

Bardzo proszę o namiary na tych fachowców kominkowych.

vector

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Nie wychwalam ich. To jest jedna z nielicznych ekip, którą naprawdę moge polecić z czystym sumieniem. Zastanawiam się często, przeciez jest bezrobocie, a wierzcie mi ludzie nie chcą zarabiać pieniędzy,nic im się nie opłaca. Albo usługa jest tak zrobiona,że pozostawia wiele do zyczenia. Mam mnóstwo takich przykładów ze swojej budowy. Ksiazke mozna napisać.

Dlatego Pan Arek który "stworzył" mój kominek wg. mnie jest godny polecenia innym. Jest solidny, ma dobre pomysły, podpowie, doradzi.

Zdjęcia będe miała na poczatku następnego tygodnia.