minuszka 24.01.2005 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Hmmm, kto chciał ten dostał namiar na kominkarzy. A z tym pracowaniem do emerytury, to Ty powinieneś o tym pomyśleć, bo widzę że więcej siedzisz na forum niż pracujesz........ Nie wiem czemu nie wierzysz, że robie to bezinteresownie. To działa na zasadzie bumeranga. Jeśli jesteś dobry to pewno Ciebie też ktoś poleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 26.01.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Hmmm, kto chciał ten dostał namiar na kominkarzy. A z tym pracowaniem do emerytury, to Ty powinieneś o tym pomyśleć, bo widzę że więcej siedzisz na forum niż pracujesz........ Nie wiem czemu nie wierzysz, że robie to bezinteresownie. To działa na zasadzie bumeranga. Jeśli jesteś dobry to pewno Ciebie też ktoś poleci... Minuszka, chciałem zażartować ale widzę że Tobie żarty nie wsmak. Ponadto jest czas na pracę i na relaks więc nie rób ze mnie lenia. Żyję jak normalny człowiek i nie śpię na budowie a to forum o ile dobrze mi się zdaje jest związane z budownictwem więc sprawdzam co się tu dzieje. Nie musisz mi terz tłumaczyć co to znaczy kogoś polecać bo nie jestem imbecylem, poza tym właśnie skończyłem drugą łazienkę u zonki 30 więc jak chcesz zobaczyć czy coś potrafię to wyślij jej swój adres bo gdy mnie pochwaliła na tym forum to Ty stwierdziłaś że to auto reklama -czy Ty może masz wyłączność na chwalenie innych ? A tak na koniec to jak ktoś jest szefem to może!! Pozdrawiam i bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 26.01.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 i ja tez,mnie tez przeslij namiary!prosze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 27.01.2005 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hmmm, kto chciał ten dostał namiar na kominkarzy. A z tym pracowaniem do emerytury, to Ty powinieneś o tym pomyśleć, bo widzę że więcej siedzisz na forum niż pracujesz........ Nie wiem czemu nie wierzysz, że robie to bezinteresownie. To działa na zasadzie bumeranga. Jeśli jesteś dobry to pewno Ciebie też ktoś poleci... Minuszka, chciałem zażartować ale widzę że Tobie żarty nie wsmak. Ponadto jest czas na pracę i na relaks więc nie rób ze mnie lenia. Żyję jak normalny człowiek i nie śpię na budowie a to forum o ile dobrze mi się zdaje jest związane z budownictwem więc sprawdzam co się tu dzieje. Nie musisz mi terz tłumaczyć co to znaczy kogoś polecać bo nie jestem imbecylem, poza tym właśnie skończyłem drugą łazienkę u zonki 30 więc jak chcesz zobaczyć czy coś potrafię to wyślij jej swój adres bo gdy mnie pochwaliła na tym forum to Ty stwierdziłaś że to auto reklama -czy Ty może masz wyłączność na chwalenie innych ? A tak na koniec to jak ktoś jest szefem to może!! Pozdrawiam i bez urazy. Piotrek T, nie chciałam Cię urazić, jeśli tak sie stało, SORKI Nie wyłapałam Twojego żartu, wiesz nieraz ma sie lepsze i gorsze dni. Na zdjęcia czekam, wysłałam adres ale nic nie dostałam. Zdecydowałam sie na tego glazurnika, którego polecała mi koleżanka, bo uzgadniałam z nim wcześniej termin, a dla mnie słowo jest ważniejsze od pieniędzy. Ale mam do zrobienia jeszcze jedną łazienke na górze, co prawda to troszke odwlecze sie w czasie, ale ....... zapiszę twój namiar. A jak możesz to przeslij mi na moja pocztę jakiś kontakt do Ciebie. Mój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 28.01.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Ja również poproszę o namiar na fachowców od kominka. Zdjęcia mile widziane. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 29.01.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Hmm Ja też jestem zainteresowany kontaktem z Tymi Panami tylko nie wiem dlaczego tego kontaktu nie może być tutaj bezpośrednio w poście do tematu - zamiast 100 ludzi proszących o info i 100 Twoich odpowiedzi na priv albo emailem. A tak każdy kto chce łatwo i bez kłopotania Ciebie po raz n-ty by sobie kontakt "wziął" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 jak oni tyle robót wezma teraz przez forum to kiedy mnie zrobia ... jezeli oczywiscie do Łodzi dojadą ... ale na wszelki wypadek dam adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ansik 30.01.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Minuszka, Jeśli można jeszcze prosić o namiary na Pana kominkarza to bardzo będziemy wdzięczni (tj. ja i żonka). Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 31.01.2005 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hmm Ja też jestem zainteresowany kontaktem z Tymi Panami tylko nie wiem dlaczego tego kontaktu nie może być tutaj bezpośrednio w poście do tematu - zamiast 100 ludzi proszących o info i 100 Twoich odpowiedzi na priv albo emailem. A tak każdy kto chce łatwo i bez kłopotania Ciebie po raz n-ty by sobie kontakt "wziął" Nie zamieściłam tutaj telefonu, bo bardzo lubię dostawać e-maile Zdjęcia napewno będą, tylko aktualnie salon jest gipsowany i jak będzie już "pięknie", to je tutaj zamieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 01.02.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 NO TO CZEKAMY NA FOTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOT_R 01.02.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 I jeszcze ja poproszę o ten namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Budowniczy 02.02.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 jakieś zdjęcie ? moze już komuś juz coś postawili ? (oprócz minuszki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 02.02.2005 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 ja niestety mam tylko /na razie/ zdjęcia z pierwszej fazy stawiania kominka, tzn. ustawianie wkładu kominowego itd. Jeśli kogoś z Was to interesuje, to moge przesłać,bo niestety nie potrafię tego umieścić w na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c-m 02.02.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 minuszka wyslij ten namiar tez do mnie. Skoro lubisz Zart. Ja tez lubie. pozdro c-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 25.04.2005 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I jeszcze ja poproszę o ten namiar PS.ALE CHŁOPAKI JAK SA RZECZYWIŚCIE DOBRZY BĘDĄ MIELI ROBOTY:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgorzata Kalisz 16.06.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ja również poproszę o namiar na kominkarzy - na moj adres e-mail. Dzieki serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgrob 16.06.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ja również bym prosił o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irchu61 16.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ja także proszę o "namiary" polecanych kominkarzy, a może jakieś foto.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
multigad 22.06.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Jak to przyjemnie zobaczyć że dopbra robota się opłaca. Bo czasami ogarnia mnie zwątpienie. Człowiek się naszarpie, a potem słyszy; no bardzo jestem zadowolony ale drogi pan jest znajomi zrobili o 200 zł taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 23.06.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Jak wszyscy to wszyscy , ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts