Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam namiary na b.dobrych fachowców od kominków

Recommended Posts

Witam Multigad, jasne że miło jest powiedzieć: "tego człowieka polecam, bo rzeczywiście wywiązał sie z powierzonego zadania". Ale niestety podczas moich 2 lat "przygody z budową" moge polecić może ze 2 ekipy z czystym sumieniem. To smutne, ale prawdziwe. Ludzie nie chcą wyrabiać sobie dobrej marki. A przeciez to działa na zasadzie bumeranga........! No cóż, widocznie nie każdy chce zarabiać pieniądze.

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 109
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

cena - 3000 + materiały= rozbój

słyszałem od dwóch kominkarzy pewną teorię dotyczącą brudzenia się kratek i wokół kratek- mówi ona, że na każdy kw mocy kominka trzeba dodać z tyłu za kominkiem 1 cm wolnej przestrzeni, jeżeli tego nie zrobimy to wówczas mamy zbyt gorące powietrze a tym samym brudzą się ściany. Gość twierdzi, że to bzdura a ściana będzie się brudziła ot co- nie lubię takich rozwiązań,że tak musi być i basta. A drugi zarzut to to że chciał mi wkuwać wkład w ścianę nośną 8) ,

Przemek, powiem Ci tak. Nie ma ludzi którzyby wszystkim dogodzili i wszystkim się podobali. Jak szukałam glazurników, to spotkałam sie z różnymi opiniami, a przy okazji oglądania ich roboty - jak to mówisz czar prysł. Ja jestem z nich zadowolona, a przeciez nie nagabuje nikogo, żeby ich brali na siłę. Dysponuje tym namiarem i kto chce to mu wysyłam. A ostateczna decyzja nalezy i tak do forumowicza. Na początku zresztą pisałam, że nie są tani. Pozdrawiam

• 3 weeks później...