janrenovate 28.01.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 hey ludzie Do kominka nie potrzeba zaraz całej EKIPY, Jaki kominek Charietto sobie życzysz i gdzie to ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charietta 28.01.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 potrzebuje kominek bez plaszcza wodnego, taki raczej do dekoracji niz do grzania. Jezeli chodz i obudowe to raczej prosty. Taki z plyty G-K albo z kafli. Nie mam jeszcze dokladnego pomyslu. Wiem że napewno nie taki z marmury ani z cegieł. Nie twierdze że do kominka musi byc zaraz cala ekipa. Byle fachowo bylo zrobione . Rejon Warszawa Grochów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 26.02.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Do wszystkich zainteresowanych fachowcami od kominka ktorych reklamowalam .Wycofuje sie z tego tematu, gdyz po zamieszkaniu i odpaleniu kominka wyszly pewne "hocki klocki" a Panowie ktorzy go robili na prosbe o interwencje i usuniecie ewentualnych "niedoskonalosci" mowiac brzydko "olali mnie i moje problemy". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.02.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 dziękuję za odpowiedź Minuszko, i trochę przykro, że miałaś problemy.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.02.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Do wszystkich zainteresowanych fachowcami od kominka ktorych reklamowalam .Wycofuje sie z tego tematu, gdyz po zamieszkaniu i odpaleniu kominka wyszly pewne "hocki klocki" a Panowie ktorzy go robili na prosbe o interwencje i usuniecie ewentualnych "niedoskonalosci" mowiac brzydko "olali mnie i moje problemy". Pozdrawiam można usunąć cały ten wątek daj znać, jeśli taka jest Twoja wola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antoni k 26.02.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mam kominek z płaszczem wodnym i będę go obudowywać, więc poproszę o namiar na panów od obudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 26.02.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ja też planuje montaz kominka w pokoju gościnnym i poprosze o ten adresik A czy mogłabym zobaczyć jak wygląda kominek u Pani zamontowany przez tych Fachowców? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Pe 10.05.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 2 strony wpisów "poproszę o namiary" i 4 lata wysyłania tegoż (lub nie;)... czemu nie wklejacie kontaktów bezpośrednio i jawnie w wątek? czas to pieniądz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 13.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Sam sie polecę, może ktoś zechce mnie zatrudnić .Zdjęcia kilku prac na forumhttp://forum.muratordom.pl/kominki-dla-kazdej-rodzinki,t116642.htm do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 13.05.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Do wszystkich zainteresowanych fachowcami od kominka ktorych reklamowalam .Wycofuje sie z tego tematu, gdyz po zamieszkaniu i odpaleniu kominka wyszly pewne "hocki klocki" a Panowie ktorzy go robili na prosbe o interwencje i usuniecie ewentualnych "niedoskonalosci" mowiac brzydko "olali mnie i moje problemy". Pozdrawiam szkoda, że wyszła kicha...Fachowcy spartolili kominek tak nawiasem: u mojej Mamy wyszło z kominkiem coś podobnego i do dziś nie widać od kilku lat, żeby "młodzi Fachowcy" pojawili się na poprawke w ramach ewentualnych nieoczekiwanych problemów. Zapadła się górna część nadstawki nad paleniskiem z marmuru przyklejona na klej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts