Jazz89 28.04.2019 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 WitamUkładam styropian pod ogrzewanie podłogowe w remontowanym domu. Po skuwaniu posadzki mam wielu dziur w ścianach przy chudziaku. (Jak na zdjęciu)Co z tym najlepiej zrobić przed wywinieciem foli. Jedyne co mi przychodzi na myśl to wypełnić szczeliny pianka i ściąć równo żeby można było ułożyć styropian przylegający dobrze do ściany-piany. Chyba że macie inny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 28.04.2019 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 zdjęcia brak, pomysł dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 28.04.2019 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Witam Układam styropian pod ogrzewanie podłogowe w remontowanym domu. Po skuwaniu posadzki mam wielu dziur w ścianach przy chudziaku. (Jak na zdjęciu)Co z tym najlepiej zrobić przed wywinieciem foli. Jedyne co mi przychodzi na myśl to wypełnić szczeliny pianka i ściąć równo żeby można było ułożyć styropian przylegający dobrze do ściany-piany. Chyba że macie inny pomysł. Dziękujemy za zdjęcia. To możne być dobry pomysł. Mam nadzieje że dajesz minimum 10cm bo warunki nie pozwalają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jazz89 28.04.2019 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Przepraszam za brak zdjęć ale niestety próbowałem załączyć aczkolwiek przez telefon nie udało mi się. Styropianu 20cm układam. Dzięki wszystkim za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts