Macc79 28.04.2019 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Sprzedam projekt domu SZAFRAN o pow użytkowej 120 m2 z pracowni projektowej Archand zakupiony przez serwis Tooba.pl. - CENA 1500 zł Ze względu na zmianę planów zmuszony jestem go sprzedać. W skład kompletu wchodzi kompletna dokumentacja czyli 4 egzemplarze projektu, faktura, kosztorys inwestorski, zazwolenie na adaptację, dziennik i tablica budowy oraz dodatkowe projekty przydomowej oczyszczalni ścieków, szamba, drewutni i narzędziowni. Projekty oczywiście czyste bez żadnych notatek, takie jak otrzymałem przy kupnie. Więcej szczegółów dotyczących projektu na stronie: https://www.tooba.pl/projekt-domu-Szafran-TKL-854 Za projekt zapłaciłem 2290 zł, oddam za 1500 zł kontakt: [email protected] Edytowane 28 Maja 2019 przez Macc79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts