rafałek 15.04.2006 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ...ja też mam kolegę którego żona chicała wyeksmitować wraz z ferrumkiem do mnie, bo zamiat zająć sie nią siedział przy rtc06 i grzebał wciąż... Cytat z Małego, ale pytanie do Janusza - kiedy FEX zacznie gadać? Ja też lubię sobie posiedzieć w kotłowni, bo to i spokojnie i ogień ładnie koi nerwy, ale głupio tak ciągle gadać i gadać, czasami by się też i posłuchało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 no to poamłu musze pomyślec na jakimś bareczkiem w kotłowni Serce mi się raduje od tych waszych osiągnięc mam nadzieje że mi tez sie uda być zadowolonym z zakupu. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts