drpodles 22.10.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Witam Razem z żoną chcemy kupić projekt Liwia z Archipelagu. Czy ktoś z Was buduje może dom według tego projektu? Chętnie poznam wasze opinie na temat tego projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 22.10.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Witam Razem z żoną chcemy kupić projekt Liwia z Archipelagu. Czy ktoś z Was buduje może dom według tego projektu? Chętnie poznam wasze opinie na temat tego projektu. Pozdrawiam Bardzo ładny dom i bardzo drogi dom. Moje uwagi, to; brak gabinetu na dole, jeden komin na ścianie salon-kotłownia (zrobiłbym drugi na ścianie przy schodach wówczas jest to komin na środku domu i łatwiej rozprowadzić DGP z kominka), a i meble będzie gdzie postawić. Brak spiżarni przy kuchni. Z pom. gospodarczego (powiększając go) zrobiłbym pokój gabinetowy i wygospodarował część kuchni na spiżarnię. Góra w zasadzie całkiem fajna, tylko do tej frontowej łazienki kawał drogi z kotłowni (masa rur pójdzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 22.10.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 - ładny projekt, kolorystyka- trochę przerośnieta ta lukarna/wykusz od frontu- w środku mi się podoba, w miare przetronnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drpodles 22.10.2004 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Dziękuję darpiot i mdzalewscy za cenne uwagi. Podziwiam mdzalewscy za prowadzenie dziennika budowy w sposób profesjonalny, fantastyczny. Aby tak dalej, a będzie dobrym poradnikiem dla innych inwestorów. Uwagi darpiot są trafne i do rozważenia. Będę czekał na inne uwagi do projektu LIWIA. Dobrze byłoby aby również wypowiedział się inwestor, który budował dom wg ww. projektu.Zazdroszczę tym, którzy już wybrali projekt i są w trakcie budowy. W trakcie poszukiwań projektu domu mojego życia, już siwieję i tracę włosy. Co będzie w trakcie budowy, to strach myśleć. Pozdrawiam wszystkich inwestorówdrpodles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drpodles 15.11.2004 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Ktokolwiek widzidził, wie lub budował dom według projektu Liwia z Archipelagu, niech da znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika lipiec 05.02.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Hej,budujemy Liwię, jeszcze nie wiemy czy będzie równie piękna jak w projekcie. Okaże się to dopiero póżnym latem...chyba.Na razie nasza Liwia jest przykryta dachem i bez okien. I ja też chciałabym zobaczyć zakończoną budowę. Może ktoś pokaże zdjęcie? Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benaja 30.05.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Chciałam się dowiedzieć czy ktoś wybudował dom LIWIA z ARCHIPELAGU lub jest w jej trakcie budowy Zdjęcia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzsk 26.04.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Czy ktoś buduje lub zbudową LIWIĘ z archipelagu!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof_b 18.09.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Czy ktoś buduje lub wybudował dom LIWIA z pracowni Archipelag ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof_b 21.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Co sądzicie o projekcie Liwia z Archipelagu ? Dlaczego nikt go nie buduje?Będę wdzięczny za wszystkie uwagi i sugestie. Zamierzam wybudować ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Chudoń 11.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam , czy pana zapytanie jest jeszcze aktualne odnoście budowy domu lLiwia z archipelagu .Tak ja buduję tem dom tylko troszę zmodyfikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d_a_r_r_o 09.05.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam... Nie wiem czy zapytanie Krzysztofa_b jest jeszcze aktualne lecz moje zainteresowanie Liwią jak najbardziej. Wraz z żona upatrzyliśmy sobie ten projekt lecz niepokoi nas niewielka ilość realizacji. Zatem jeśli to możliwe to my chętnie zobaczymy Liwię Pani Anny na dowolnym etapie. Mam nadzieję, że lokalizacja budowy i Pani Anna na to pozwoli (mieszkamy w woj.świętokrzyskim). Pozdrawiam Ewelina i Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d_a_r_r_o 09.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam!Jestem bardzo ciekaw jak dziś wygląda Wasza Liwia! My własnie wybraliśmy ten projekt i przed rozpoczęciem bardzo chcielibyśmy zobaczyć go na żywo!Pozdrawiamy Ewelina i Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1969 28.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam wszystkich budowniczych domu Liwia trafiłem na forum muratora w poszukiwaniu informacji i zdjęć i miłe zaskoczenie kilka osób podejmuje próbę wymiany opinii na temat tego projektu chętnie dołączę do grona.Budowę ruszyła w 2007 r w chwili obecnej dom jest wybudowany posiada elewację zewnętrzną jestem na etapie prac wykończeniowych wewnątrz (glazura terakota) Naszym zdaniem to świetny projekt i jesteśmy z żoną zadowoleni z naszego wyboru Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anetka i Luk 20.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Hej! Mam pytanko odnosnie projektu Oliwia. Chcialabym sie dowiedziec czy ktos z panstwa buduje ten domek w swietokrzyskim? Nie ukrywam, ze bardzo nam sie podoba ten projekt i chcielibysmy go kupic. Przedtem jednak chcielibysmy go zobaczyc w "realu". Mam nadzieje, ze bedziemy miec taka okazje. Bardzo prosimy o zdjecia i o ewentualna mozliwosc obejrzenia tego wspanialego domku na zywo. Czekamy tez na wszystkie cenne uwagi. Pozdrawiamy wszystkich milosnikow Liwii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1969 21.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Cześć Aneta Jestem szczęśliwym posiadaczem projektu Liwia obecnie jesteśmy na etapie prac wykończeniowych wewnątrz to znaczy że niebawem wraz z żoną przeprowadzimy się do wymarzonego domubudowa znajduje się w województwie lubelskim to nie jest daleko od Was jak macie ochotę obejrzeć zapraszam PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anetka i Luk 23.07.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Czesc Darku! Superrrrrrrr!!! Dziekuje slicznie za odpowiedz. Obecnie przebywamy za granica, ale we wrzesniu bedziemy w Polsce i wtedy chetnie sie do Was wybierzemy . Odezwe sie do Ciebie na poczatku wrzesnia. Poki co pozdrawiam cieplutko Ciebie i zonke. I zycze Wam bezproblemowego wykanczania... domu . Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Chudoń 09.09.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam Dziękuję za zainteresowanie projektem Liwia od innych użytkowników. Chętnie podzielę się doświadczeniami, pomysłami, zdjęciami z osobami budującymi ten dom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edycia 10.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam! My rownież rozpoczynamy z mężem budowe Liwi, jesteśmy dopiero na etapie fundamentów. Bardzo mało jest osób budujacych ten dom, nie wiem z czego to wynika, przecież on jest piekny.Proszę o kontakt, zdjęcia z realizacji. Mieszkamy na Dolnym Śląsku, niedaleko Wrocławia,Llegnicy, Środy Śląskiej. Pani Aniu Chudoń na jakim etapie jesteście z budową?Prosze o informacje,zdjęcia, może według Pani powinnismy zwrócic na cos szczególną uwagę w dalszych naszych zmaganiach z budową Liwi. Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malena1 26.05.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Czy ktoś w okolicach Wwy buduję dom Liwia? bardzo potrzebuję zobaczyć bryłę w naturze!!! Kto byłby tak uprzejmy, proszę o telefon: 696 067 490 z góry dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts