inż. Mamoń 25.10.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Trach - jak będziesz dalej tak delikatnie dozował dalszy ciąg opowieści to my tu z ciekawości poumieramy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 25.10.2004 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ciąg dalszy dziennika będę po trochu skrobał, ale takie szczegóły i opowieści "sensacyjne", jak mój ostatni post, to będą trafiać wyłącznie tutaj - są interesujące bardziej dla przyjaciół i znajomych, i dla tych, którzy też już się budują lub zbudowali, jako porównanie - możecie pytać, jeśli chcecie. W samym dzienniku natomiast raczej skoncentruję się na motywach decyzji, przebiegu przygotowań i na samej realizacji, czyli na sprawach ściśle budowlanych, a te szczegóły podaję tylko o tyle, o ile są istotne jako tło tych decyzji - dziennik rozumiem jako pomoc dla tych, którzy zaczynają i szukają potwierdzenia swoich własnych wyborów. Pozdrawiam - Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Przeca Jędrzej herbu Trach napisali, że słowa ważyć będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Czekamy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Grunt to miec dobrą motywację do budowania W wewnątrz wujaszek, z zewnątrz inne niespodzianki...... To po to te zbroje kujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 25.10.2004 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Co do kucia zbroi i tego typu odzieży ochronnej, odpowiem Ci, Majka, przewrotnie (swoim, bardzo starym już, trochę "kataryniastym" wierszem): *** Trudna i znojna jest droga Wiodąca do Pana Boga Idąc Doń po takiej drodze Rychło do cna buty schodzę I na wybojach tej drogi Zedrę po pas obie nogi I nogi zedrę, i ręce, I nie zostanie nic więcej Zedrę do końca me ciało A z ciałem - i duszę całą A jak tu dalej wyruszyć Bez butów, ciała i duszy? Więc proszę Tego, Co W Niebie By mi dopomógł w potrzebie I prosić będę Go póty, Aż podaruje mi buty: Trzewiki opancerzone, Obudowane betonem, Wiązane żelaznym drutem, Nierdzewną stalą podkute, Zbrojne w pancerne zelówki By zniosły trud mej wędrówki... Gdy będę mieć je na nogach Niestraszna będzie mi droga, Choć trudna jest i złowroga, Ta, która wiedzie do Boga... *** Pozdrawiam - Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Herbowy popraw ostatni akapit. Zapomniałeś wytłuścić to czerwone na końcu. A potem zrób jakieś zielone zakończenia, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.10.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 No chociaż italik a nie tłuścioch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.10.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Trach, jak dobrze, że budujesz na podlasiu , mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy przy ognisku i opowieści popłyną.... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 27.10.2004 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Pozdrawiam w zamian, Tolu. Trzymam Cię za słowo . Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.10.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Andrzeju ty biedną Tolę puść bo będzie musiała milczeć, aż do ognicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.10.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Trach - dajesz Pan zdecydowanie za małe dawki. Proszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.10.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Kroyena, to całkiem przyjemny sposób spętania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 28.10.2004 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Mam już parę zdjęć wskanowanych i parę z cyfrówki, ale nie chcę częścią graficzną wyprzedzać opisowej, a naprawdę trudno mi to bazgranie przyspieszyć. Czasami muszę poczekać na wenę. W końcu to, co napiszę, będzie tu straszyło latami !!! Tym niemniej postaram się. Jeszcze raz dziękuję. Andrzej (Trach) P.S. Oczywiście, Tolu, trzymam Cię za słowo, a nie za język, jak pisze (aha, chciałby!) kroyena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Chyba miało być za paluchi, a nie jęzorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.10.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Trach, super się czyta. Ino troszkę za mało. I ja proszę o więcej. Pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Więcej więcej trzyma w napięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 03.11.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Masz dobry styl - z zainteresowaniem czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.11.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Zasiadam sobie, czytam, rozsmakowuję się....a tu koniec! W pierwszym odruchu szukałam strony nr2, że może od razu przeskoczyłeś, ale NIMA! Pisz, trachu, pisz....jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.11.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 trach - czemu przestałeś pisać Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts