trach 18.11.2004 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Miałem przez ostatnie tygodnie takie URWANIE GŁOWY że nie miałem zupełnie weny do pisania nowych odcinków. Obiecuję że jak tylko gdzieś tę swoją urwaną głowę znajdę, podciągnę się. Pozdrawiam- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Szukaj szukaj tej głowy bo czekamy na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Znaczy, poszukiwania ten, teges successfull? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 19.11.2004 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Coś tak jakby. Po prostu śniegu nasypało do ... (nie no, przesadzam: tylko do kostek), więc zamiast urwać się z pracy i lecieć do moich brzózek itp., siedzę w biurze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Łoj sorki nieuprecyzowałem. Ja nie o głowie ino o działce.... .... i to tej z dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.11.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Trach - pisz Waść więcej i nie daj nam czekać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 19.11.2004 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Staram się, staram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Znowu małorolny, i jak tu nie zazdrościć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Już DWA dni czekamy na ciąg dalszy!!!!! Trachu, kurcze, właśnie mi zaświtała myśl przy czytaniu Twojego dziennika, że Murator to by mógł wydać trylogię (co najmniej). Najpierw był pomysł albumu z domami Forumowiczów, drugi tom to mogłyby być dreszczowce budolane wielce w napięciu trzymające (najbardziej opasły tom bodaj ze wszystkich), trzeci - budowlane harlequiny (znaleźliby choć kilka historii?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.11.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Agnes nie tak. Interaktywny dziennik budowy na CD z komentarzami odpowiednio dopiętymi. I parę złotych autorowi za prawa autorskie , na wspomożenie budowy (oczywiście ). Oczywiście . PS. Ciekawe czy redakcja to czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 22.11.2004 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Na razie dokleiłem zdjęcie działki, ale chyba nie będę miał czasu na więcej. Trudno, AgnesK-o. Ciąg dalszy będzie jutro-pojutrze. P.S. Ty to dopiero masz widok w tle działki (np. na pierwszym zdjęciu, z glizdeczką) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.11.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 trach - piękna działeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 22.11.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Jaki wielki kawał pola Za domem wam lotnisko wejdzie spokojnie. Gratulacje działki - czekam na dalszy opis bo czyta się przednio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 22.11.2004 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Thanks, Maluszku; dzięki, Rydzu! A lotnisko, niestety, tylko dla śmigłowców, bo większa część jest już obsadzona sosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Bardzo ładna ta dziawłeczka czekam na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.11.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Trachu drogi, jak już tu nie raz na tym forum byłam rzekłam: nieustannie ćwiczę się w cnocie cierpliwości. Działka cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.11.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Trach Patent z nawalanką kartoflami - rewelacja! Ta ustawa to byla rowniez moja zmora! Tez mam hektar rolnegi i tez omal sie nie zesralam z pospiechu. Z niecierpliwoscia czekam na cd. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Tak tak też znam ten sprint pozwolenia ma juz prawie rok a działka sobie stoi i czeka na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.11.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 trachu, ja jak zwykle z innej beczki. Bo mi cosik tak z okami (oczywiście ). Oczywiście . I na te oki to ja tak widzę, że domku jeszczio niet, a metrarz przeliczeniowy uległ zmianie, na i zdolność kredytowa (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 23.11.2004 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Wszystko bez te skosy, co to się teraz nie liczy 100% powyżej 180cm, 50% powyżej 140cm i 0% poniżej, tylko 100% do 190cm a reszta do powierzchni pomocniczej, mości kroyeno, jeśli dobrze rozumiem pytanie. W moim egzemplarzu projektu stoi 160 m kw. Pu, a wg nowej normy wychodzi około 150 m kw. Co do finansów, kredyt bierzemy raczej na wiosnę i jeszcze się nie obliczyłem ze wszystkim. W każdym razie sporo wkładamy własnej pracy, na ile pozwala czas, i pewne rzeczy wypadną taniej. Niestety, do zrobienia jest również budynek gospodarczy, przez który idzie zasilanie w energię elektryczną, i kawał terenu do uporządkowania, więc potrzeba nam duuużo więcej niż "cena sugerowana" D-21... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts