piotrekkrol7 30.04.2019 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Witam mam taki problem ponieważ mam zamontowane nawadnianie wcześniej był to sterownik rainbird itc2 jak sie nie mylę lecz okazało się, że padł procesor. Chciałbym prosić kogoś o pomoc w dobraniu nowego niedrogiego sterownika aby tylko podłączyć kabelki tak jak mam zrobione w zdjęciu, które dodaje w załączniku. Jak dobrze rozumiem mam tam 2 sekcje+ czujnik deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alek16 01.05.2019 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 (edytowane) Witam mam taki problem ponieważ mam zamontowane nawadnianie wcześniej był to sterownik rainbird itc2 jak sie nie mylę lecz okazało się, że padł procesor. Chciałbym prosić kogoś o pomoc w dobraniu nowego niedrogiego sterownika aby tylko podłączyć kabelki tak jak mam zrobione w zdjęciu, które dodaje w załączniku. Jak dobrze rozumiem mam tam 2 sekcje+ czujnik deszczu. [ATTACH=CONFIG]429838[/ATTACH] Tak,2 sekcje i czujnik deszczu.Sterownik jaki sobie zamarzysz... 1.HUNTER ECO-LOGIC -4 sekcje 2.RAIN BIRD ESP-RZXi -4 sekcje Edytowane 1 Maja 2019 przez alek16 opis musi być..:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekkrol7 01.05.2019 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 Tak,2 sekcje i czujnik deszczu.Sterownik jaki sobie zamarzysz... 1.HUNTER ECO-LOGIC -4 sekcje 2.RAIN BIRD ESP-RZXi -4 sekcje super dziękuję za pomoc! zamówiłem właśnie Rain birda ESP-RZXi 4 sekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts