sebopa 30.04.2019 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Witam, chcę zrobić ocieplenie w domu drewnianym od wewnątrz.. Będzie to wełna skalna w płytach szer. 60cm. Jakie powinny być odstępy między stelażem? 60cm czy lepiej 58cm żeby było ciaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 01.05.2019 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 nie powinno wykonywac sie izolacji od wewnatrz ze wzgledu na ryzyko wystopienia kondensacji pary wodnej i mostki termiczne ktorych izolujac od wewnatrz nie da sie usunac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 06.05.2019 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Witam, chcę zrobić ocieplenie w domu drewnianym od wewnątrz.. Będzie to wełna skalna w płytach szer. 60cm. Jakie powinny być odstępy między stelażem? 60cm czy lepiej 58cm żeby było ciaśniej? wełnę układac na lekki wcisk czyli np. jeżeli produkt ma szerokośc 61cm to wówczas 59-60cm słupki a jak szerokosc wełny 60cm to słupki 59-58cm. Jako materiał możesz wykorzystać np. wełne rockton która jest dośc sztywnym materiałem i idealnie spisującym sie własnie w takich aplikacjach http://www.rockwool.pl/produkty/rockton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts