baribal 08.12.2001 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2001 Mam zamiar zbudować basen w domu (4m x 8m x 1,5m). Chciałbym pozanać opinie ludzi, który takowy już posiadają.Interesują mnie koszty eksploatacji, ewentualne plusy i minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2001 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2001 coś tu chyba nie pasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2001 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2001 Kochani! Mamy XXI wiek, a etap stawiania kwadratowych molochów do szpanowania przed sąsiadami już dawno minął. Zamierzam zbudować dom o powierzchni 250 m2 i znależć w nim miejsce oprócz sypialni i "wygódki" również na miejsce do rekreacji, aby nie wykorkować przed pięćdziesiątką na zawał w pogoni za pieniądzem. Słyszałem, że koszt budowy basenu o pojemności 50 m3 można zamknąć w 30.000 zł, jednak interesuje mnie koszt jego późniejszej eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2002 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2002 plus - możliwośc popływaniaminus -koszty i wilgoćMery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack 12.01.2002 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2002 Kiedyś widziałem jakiś programik w TV, w którym prezentowano nową metodę budowy basenów. NIe wykładano w niej basenu kosztownymi płytkami ceramicznymi, lecz specjalną folią. Koszt budowy o ile dobrze pamiętam to jakieś 4000-5000 zł, miesięczny koszt utrzymania - głównie preparaty chemiczne - na pewno 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts