Kominki Piotr Batura 03.05.2019 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Do czego zmierzasz Piotrze? Skoro wodniak sprawdza mi się bardzo dobrze, to i konwekcyjny nie będzie zły. Masz coś do Unico jako producenta? Chętnie pewnie postawił byś mu pieco kominek wielkości vana i o masie najlepiej 2 ton, ale nie każdy potrzebuje w domu parowozu nawet w imię przyszłych oszczędnosci. Nie spodziewałem się po Tobie takiej wypowiedziA ja spodziewałem się więcej po Tobie. Czyli mamy 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.05.2019 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 A ja spodziewałem się więcej po Tobie. Czyli mamy 1:1 Napisałem z autopsji. Źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 03.05.2019 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Napisałem z autopsji. Źle?Wprowadziłeś w błąd czytającego...Bo problem nie w tym że Unico robi dobre wkłady. Ale on lubi taki obrót sprawy więc w sumie nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.05.2019 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Wprowadziłeś w błąd czytającego...Bo problem nie w tym że Unico robi dobre wkłady. Ale on lubi taki obrót sprawy więc w sumie nie ma problemu. No cóż, chciałem dobrze a wyszło ...jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts