peter08 03.05.2019 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Witam Ekipa kończy u mnie układanie kostki brukowej Carmino z Pol-Bruku na podjezdzie oraz Płyta Linea tez z Pol-Bruku na tarasie.Pytanie ,czy trzeba impregnowac to?Jesli tak to jakimi środkami i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libra100 04.05.2019 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Impregnacja nie jest konieczna, ma swoje wady i zalety. Zalety - kostka ładniej wygląda, łatwiej się ją czyści (ale olej np silnikowy i tak wsiąknie). Wady - zimą kostka może być bardziej śliska, impregnacje należy powtarzać w zależności od jej zużycia, impregnacja może spowodować, że wykwit wapienny, jeśli się pojawi, będzie bardziej intensywny, niż gdyby impregnatu nie zastosowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter08 04.05.2019 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 dzieki za odpowiedz,ja mam ok 300m2 wiec suma za impregnat byłaby imponujaca a jeszcze powtarzac to co jakis czas...? chyba to odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts