seb.dom 03.05.2019 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Witam, mam dylemat co do okien, które z tych byście wybrali a może jakieś inne? W zestawie jest jeden hs 360 na 245 i jednaduza witryna podobnych rozmiarów. Mam ofertę od salonów z oknostyl i awilux czy macie więcej informacji o tych producentach? Który to lepiej robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.05.2019 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Zdecydowanie Awilux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seb.dom 03.05.2019 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 A jakieś argumenty:)? Jakieś różnice w produkcji? Okuć, przeszkleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.05.2019 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Po cóż pisać wypracowanie - dlaczego to a nie tamto ?Masz odpowiedź że strony praktyków i to chyba wystarczy bez wydawania się w szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seb.dom 03.05.2019 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Praktyk nie praktyk chyba na czymś opiera swoją opinie i jest ja w stanie uargumentować? Tak to mógł nawet ktoś z danej firmy dać taki komentarz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.05.2019 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 (edytowane) Współpracuje z Awiluxem (dawniej Hekaplast) od wielu lat Najpierw jako ja czyli Jareko teraz jako pracownik firmy OknohausW porównaniu z innymi wyrobami z którymi także miałem doczynienia na Schuco to tak na szybko...naprawdę nie ma porównaniaPomijam wyższą cenę ale ona skądś się bierze i bynajmniej nie chęci gigantycznego zysku właścicielaSzczegóły mające istotne znaczenie dla dalszego funkcjonowania okna tylko szczegóły czyniące wyrób lepszy od potencjalnej konkurencjiO wypasie w standardzie nie wspomnę Edytowane 6 Maja 2019 przez jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts