Pepekx 04.05.2019 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Cześć, może błahy ale nie dla mnie niestety problem. Żona pogoniła mnie żebym umył wc to zawodowo patrzę da się odkręcić deskę to to zrobiłem (warto bo odziwo brudu pod zawiasami od groma). No ale...Dojście do śrub moim zdaniem mam tylko od góry, nie tak jak w starym że śrubka z góry, nakrętka z dołu i finito. Wykręciłem śrubki osadzone w czymś jak kołek ale bez gwintu, a dołem wyleciała mi nakrętka, dodam że przez taką szparę że ręki to nigdy tam nie włożę. No i teraz mam rozumieć że deskę montuje się przed podwieszeniem miski? Szukam i szukam jakichś kołków które by można tam osadzić ale jedyne co znajduję to "roma..." z wystającym dzyndzlem pod ich zawiasy a u mnie to nie przejdzie bo zaślepki nie założę.Ściągania miski wolałbym uniknąć bo przy moim talencie manualnym to już do kupy tego nie złożę, no ale kurde czy to możliwe aby takie coś produkować?? Co do mojej miski na paragonie znalazłem że jej nazwa to smart i żadnych innych szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts