Dymek10269 05.05.2019 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Witam mam problem, zleciłem montaż nawadniania pewnej firmie i nie jestem do końca zadowolony z wykonania. Jedna sekcja - kropelkowe 3 sekcje zraszacze Kropelkowe wszystko ok A jeśli chodzi o zraszacze to w każdej sekcji są zraszacze które albo się wcale nie otwierają albo nie do końca, co może być przyczyną?Jeszcze nie zapłaciłem całości i chciałbym wiedzieć na czym stoję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostrzy 31.05.2019 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Za niskie cisnienie wody - albo za dużo zraszaczy na sekcje, albo jakieś przecieki, zagięta rura, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 31.05.2019 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Zbyt niskie ciśnienie - łatwo sprawdzić - zablokuj najbliższy zraszacz- aby się nie wysunął - powinien się wysunąć ten który wcześniej nie pracował.Jeśli tak się stanie wykluczysz przypadek złego podłączenia, zatkanej instalacji czy uszkodzenia samego zraszacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts