Kronoskratos 06.05.2019 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Dzień dobry Wszystkim. Może pytanie prozaiczne ale... nie wiem jak wymienić żarówkę w tej lampie przypodłogowej a mam ich blisko 10. Próbowałem ją na wszystkie strony otworzyć wyciągnąć,ze ściany i niestety nie wiem jak. Mógłbym mi ktoś jakoś podpowiedzieć jak tego dokonać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 06.05.2019 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Przecież to lampa "dokładana" do dwóch powierzchni, nie "wpuszczana", dlatego wypada zapytać "montera", jak to wpuścił w ścianę.Natomiast klosz powinien wyjść po rozsunięciu bocznych zaślepek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kronoskratos 06.05.2019 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Niestety jest to spuścizna po poprzednich właścicielach. Oni również nie dysponują wiedzą jak to jest zamontowane i jak wymienić żarówki.Też podejrzewałem że chodzi o boczne zaślepki. Natomiast nie wiem jak wypiąć te lampy ze ściany bo w przypadku bocznych zaślepek nie wymienię inaczej tych żarówek. Jakaś podpowiedź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 06.05.2019 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Witam. W końcu w jakiś sposób zostały wgipsowane w tę ścianę, prawda?Po drugie - widzę elementy maskujące na górze i po bokach lampy, może tutaj jest odpowiedź?Ciekawe, z czego ta ściana jest wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts