gaijin 07.05.2019 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Cześć Kupuję mieszkanie w którym jest kuchnia pod wymiar. Niestety w kuchni jest zabudowana pralka. Ze względu na to, iż pralka jest prawie nowa a w łazience nie ma miejsca na pralkę potrzebuję gdzieś wmontować zmywarkę. Pomyślałem aby wyrzucić piekarnik i w jego miejsce dać zmywarkę 60cm. Nad kuchenką są palniki na blacie. Czy tak da się zrobić/robi? Wymontować piekarnik, półkę pod nim, boczne deski, dopasować maskownicę i wsadzić zmywarkę? Załączam zdjęcia. ps: taki sam temat dodałem do Wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.05.2019 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Chyba się nie da - bo piekarnik jest specjalnie zaniżony aby weszły elementy palników nad nim , natomiast zmywarka jest od góry równa więc nie zmieści się pod palniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.05.2019 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Tak jak widać na tym zdjęciu, firma ta sama piekarniki inne ale zasada ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaijin 08.05.2019 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 (edytowane) Tak jak widać na tym zdjęciu, firma ta sama piekarniki inne ale zasada ta sama. [ATTACH=CONFIG]430077[/ATTACH] Może i tak ale podejrzałem u siebie. Też mam tak zrobione, jednak latarką podświetliłem i blat pod palnikami nie jest przebity. Zobaczę dokładnie jak w rzeczonym mieszkaniu. ERRATA: jednak przebity tylko nie zauważyłem że coś wystaje więcej niż 1cm poniżej blatu. Edytowane 9 Maja 2019 przez gaijin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts