Sigurov 07.05.2019 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Proszę o wyrozumiałość odpowiadając na poniższe pytania, za co wielkie dziękiDziałka ma WZ - łącznie 28 arów. Chcę ją podzielić i myślę o budowie 2 bliźniaków Od czego powinienem zacząć? 1. Działka nie jest uzbrojona. Wiem, że muszę się zgłosić do wodociągów, operatora energii el i gazu. Gazociągi odpisały mi, że potrzebują przed jakimkolwiek rozpoczęciem tematu plan zabudowy + szkic sytuacyjny + mapki. 2. Czy w związku z tym najpierw powinienem mieć gotowy projekt budowy przygotowany przez architekta? 3. Jak wygląda kwestia przygotowania dojazdu jeśli mam notarialna służebność przejazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.05.2019 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Przede wszystkim sprawdź administracyjną możliwość podziału działki i czy z tego tytułu WZ się nie zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts