Pa_jonk 07.05.2019 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Dzień dobry Jakiej mocy kocioł gazowy powinienem kupić na taki metraż ( 68,5m 2 ) ogrzewanie podłogowe + grzejniki.Jestem kompletnym laikiem w tej kwestii ,napiszę tylko,że docelowo będą mieszkały tylko 2 osoby.Strop ocieplony wełną 0.035 2 x 200mm , dom docelowo z zewnątrz styropianem 200mm Proszę o pomoc i poradę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.05.2019 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Dzień dobry Jakiej mocy kocioł gazowy powinienem kupić na taki metraż ( 68,5m 2 ) ogrzewanie podłogowe + grzejniki.Jestem kompletnym laikiem w tej kwestii ,napiszę tylko,że docelowo będą mieszkały tylko 2 osoby.Strop ocieplony wełną 0.035 2 x 200mm , dom docelowo z zewnątrz styropianem 200mm Proszę o pomoc i poradę Pozdrawiam na taki metraż piec i centralne? Dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pa_jonk 07.05.2019 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Jak już napisałem jestem kompletnym laikiem w temacie ,dla mnie ogrzewanie = centralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Junkers 24.05.2019 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2019 Witam, W sprawie doboru kotła o odpowiedniej mocy dla Pana domu, zachęcam do bezpośredniego kontaktu z jednym z naszych autoryzowanych instalatorów marki Junkers - Bosch. Nasi specjaliści doradzą przy doborze oraz pomogą wykonać instalację. Na stronie internetowej http://www.junkers.pl znajduje się wyszukiwarka instalatorów, którzy pomogą z doborem odpowiedniego urządzenia, wykonają montaż kotła oraz pierwsze uruchomienie. Aby wyszukać instalatorów z Pana okolicy proszę wpisać w odpowiednie pole miejscowość lub kod pocztowy. Można również skorzystać z całodobowej infolinii pod numerem telefonu: 801 900 810. Zachęcam również do odwiedzenia strony internetowej, na której znajdują się wszystkie informacje odnośnie kotłów z rodziny Cerapur oraz Bosch Condens: https://www.junkers.pl/produkty/kotly/kotly-kondensacyjne/ Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant Junkers - Bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts