radauskas 09.05.2019 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Chce sobie sam zrobić kawałek instalacji gazowej. Potem odpowiednia osoba oczywiście przetestuje mi szczelność i wyda odpowiedni papier. Ale nie wiem jakiej zaciskarki powinienem użyć bo zdaje się, że jest kilka systemów i nie chciałbym popełnić jakiejs gafy Chce uzyć tego systemu z castoramy https://www.castorama.pl/trojnik-miedziany-comap-rownoprzelotowy-press-gaz-22-mm-id-1009237.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioter620 18.05.2019 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 jak dobrze kojarzę to REMS ma zaciskarki do tego ale kupowanie tego sprzętu raczej ci się nie opłaci .Osobiście polecam znaleźć sklep instalacyjny ( nie castorama ) który specjalizuje się np w sprzedaży tego systemu lub geberita i oni na 99% będą mieli zaciskacze do wypożyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 18.05.2019 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Chce sobie sam zrobić kawałek instalacji gazowej........ Zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioter620 18.05.2019 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 dokładnie tak mimo że jestem hydraulikiem i czasami zajmuje się prądem to niektórych rzeczy się nie tykam czasem lepiej wziąć fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts