creative_21 11.05.2019 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Witam serio pianka to taki shit ? byłem na ekotargach i dotykałem piankę miękkie to i góra pod lekkim naciskiem pękała jak beza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 12.05.2019 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Jaka pianka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.05.2019 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 pianka icynene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat3006 13.05.2019 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Witam serio pianka to taki shit ? byłem na ekotargach i dotykałem piankę miękkie to i góra pod lekkim naciskiem pękała jak beza... Należy rozumieć, że forumowicz oczekiwał czegoś zbliżonego wytrzymałością do np. ceramiki? No to, sorry, jest to materiał izolujący a nie konstrukcyjny. Z wyjątkiem szkła piankowego ciężko będzie znależć coś spełniającego tak wyśrubowane wymagania. Jeżeli to miała być próba prowokacji to słabo wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 14.05.2019 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Piana PUR tak ma, ale przecież po niej się nie chodzi, ani gwoździ się w nią nie wbija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts