Kudlaty1990 13.05.2019 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Cześć, Wiem, że był na forum temat a propos podobnego podłączenia ale nie do końca odpowiedział na moją zagwozdkę, jako że schemat podłączenia jest u mnie inny. Chciałbym dowiedzieć się czy da się wykonać następującą instalację: Na schodach będzie oświetlenie LED - pasek LED 12V pod każdym stopniem. Stopni jest 16 sztuk. Na parterze i piętrze będzie po 1 włączniku schodowym, na przycisk. Dodatkowo chciałbym na parterze i piętrze przy pierwszych stopniach zamontować czujniki ruchu. Chciałbym mieć możliwość zapalić LEDy na stałe włącznikiem ale żeby gdy przycisk na włączniku jest w pozycji wyłączonej działały czujniki ruchu i zapalały LEDy kiedy wyczują ruch. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 13.05.2019 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 http://www.soled.pl/oswietlenie-led/schodowe-sterowniki-ruchu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts