ziomek 22.10.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 powietrzcie mi w cz w którą strone będą się otwierać tak wiele znaczy ,bo mipasuje akurat do wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 22.10.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Jeśli ma być zgodnie z przepisami to powinny otwierać się na zewnątrz. W domach jednorodzinnych dopuszczane jest stosowanie drzwi przesuwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziomek 22.10.2004 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 ja o tym wiem , że normy tak przewidują ,ale mi akurat tak pasuje bo jak zobie otwierane na zewnątrz to będą mi chaczyć o drzwi z przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 22.10.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Wymóg otwierania drzwi na zewnątrz jest podyktowany względami bezpieczeństwa, może w Twojej sytuacji dobrze było by rozważyć drzwi przesuwne.Już kiedyś był wątek na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 22.10.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=276578&highlight=#276578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.10.2004 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 mozesz sobie zrobic do wewnatrz bo nikt tego nie bedzie sprawdzal...,ale jesli zahaczą o inne drzwi to niechybna wina daremnego projektanta (no chyba ze sam pozmieniales projekt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.10.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 w mojej górnej łazience będzie umieszczony piec gazowy c.o. w związku z tym ten temat mnie interesuje szczególnie ,ponieważ nie cierpię drzwi otwieranych na zewnątrz....słyszałam,ze przepisy mówią o otwieraniu na zewnątrz -ale w budynkach użyteczności publicznej a prywatnych domów podobno to nie dotyczy - kominiarz na forum napisal mi kiedyś ,że ich to nie interesuje ,w którą stronę otwierają się drzwi !!!! oby ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.10.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Ew-ka, piec /kocioł/gazowy w łazience = drzwi otwierane na zewnątrz i tutaj nie ma odstępstw. Musicie mieć koniecznie kocioł w łazience? Spory to klopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.10.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Ew-ka, piec /kocioł/gazowy w łazience = drzwi otwierane na zewnątrz i tutaj nie ma odstępstw. Musicie mieć koniecznie kocioł w łazience? Spory to klopot Musicie !!! Górna łazienka nie jest łazienką główną ....zamiast mieć kocioł w dolnej-głównej łazience-przenieśliśmy kociol na górę - wszystko ok -poza drzwiami -niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynaa 05.11.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 http://www.szklanedrzwi.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 24.01.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wymóg otwierania drzwi na zewnątrz jest podyktowany względami bezpieczeństwa, może w Twojej sytuacji dobrze było by rozważyć drzwi przesuwne. Już kiedyś był wątek na ten temat. dokładnie chodzi o to, że jak ktoś zasłabnie to może zablokować wejście do łazienki swoim cialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts