kajsik 22.10.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Please powiedzcie mi czy uda się zbudować dom za taką sumę? Przeniesienie drewnianej chałupy, bez szczególnych wypasów. W pierwszym rzucie chcemy wykończyć parter, ok.80 metrów. Boimy się jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 22.10.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 To dobrze że się boicie - to mobilizuje Życzę odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziomek 23.10.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 jak się ma już działke z przyłączami np.woda , prąd i przy własnym ogromnym zaangażowaniu może,może kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajsik 23.10.2004 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 To dobrze że się boicie - to mobilizuje Życzę odwagi Wielkie dzięki za wsparcie! I jeszcze jedno: widziałam Twoją stronkę - super hiper, ja też tak szybko mieć domek! Buuu, zazdrość mnie zżera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 25.10.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 zazdrość mnie zżera... To dobrze, to tez mobilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.10.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Dużo zależy od robocizny, jeśli własna to napewno sie uda. Jeśli nie , to nie wiadomo, czy całą chałupę , ale parter raczej tak . "Fachowców " zamawiaj tylko do specjalistycznych robót, a reszte samemu, to zamieszkacie na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts