または 16.05.2019 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 (edytowane) Witam Chcę docieplić taras jak na poniższym zdjęciu. Czy to jest prawidłowa forma? Dawniej dolewali wylewkę do równa (do nieodocieplonej ściany), ale przez robił się 4 cm mostek chyba? 1. Styropian wyciągnięty na ścianę. 2. Wylewka zalana do styropianu ( na równi z poziomek styropianu, lub poniżej jego). Edytowane 16 Maja 2019 przez または Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandek 16.05.2019 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Podbijam temat. Też mnie zastanawia jak rozwiązać temat połączenia tarasu z domem. Wg mnie na zdjęciu jest OK ale zastanawiam się, jak uszczelnić połączenie styropian - wylewka, tak by woda nie wdzierała się w styropian, ponieważ myślę że nie powinien mieć on przez dłuższy czas do czynienia z wodą.. Folia w płynie, kafle.. Hmm. Nie bardzo widzi mi się jak widzę u niektórych tarasy bezpośrednio wylane na styropian elewacyjny budynku. Potem jakieś akcje z podciąganiem wody itp. Może Ktoś podzieli się doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
または 16.05.2019 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 (edytowane) jak uszczelnić połączenie styropian - wylewka, tak by woda nie wdzierała się w styropian, Normalnie. Na styropian dajesz pape i to grzejesz. Tak jak na fimie. Natomiast jak chcesz zrobić profesjonalnie to kupujesz papostyropian i na to grzejesz papę Edytowane 16 Maja 2019 przez または Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts