Tomiga 17.05.2019 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Witam serdecznie. Zamierzam wznosić mury z silikatu. Dostałem z hurtowni całkiem przyzwoitą ofertę na zaprawę Atlas silmur. Problem w tym, że nie mogę znaleźć żadnych rzetelnych opinii na temat tej zaprawy. Czy ktoś może używał jej do silikatów i może się wypowiedzieć? Warto czy może poszukać innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 17.05.2019 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Ja używałem dwóch klejów silmuru i quickmixa KSK ... silmur lipa, ksk beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 18.05.2019 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Ściany nośne murowalem xellą, działowe silmurem mp5, tragedii nie było, ale gdybym miał wybór to uzylbym mp10, niestety hurtownia nie miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts