kiwal 18.05.2019 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Zona chcialaby zainstalowac wanne z hydromasazem. Z tego co widze wiekszosc producentow nie oferuje juz takich rozwiazan jako standardowe rozwiazanie. Ja natomiast chinskich produktow nie chce, ktore sa oglaszane na allegro/itp.Wiec pewnie (chyba ze nie umiem szukac) pozostaje zakup wanny i oddzienie zestawu do H/M. Co sie sprawdza? Do kogo warto napisac>?Wszelakie wskazowki witane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 20.05.2019 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 A napewno tego chcesz ? ja to mam i na początku może miesiąc było to używane , teraz nawet do głowy mi nie przychodzi aby tego używać i pamiętaj że z tych wlotów i dysz śmierdzi i trzeba to od czasu do czasu czyścić krecikami , po doświadczeniach z mojej strony odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 21.05.2019 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Nigdy nie miale, wiec ....ciezko ocenic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 21.05.2019 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Generalnie ludzie mają i nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts