tomasznowak29 19.05.2019 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Witam. Mam nowy dom mieszkam od listopada. Zmuszony jestem robić rekuperacje ponieważ wentylacja grawitacyjna słabo działa. Mam kilka pytań. 1.Czy warto samemu zrobić rekuperator? Jeśli nie jaki polecacie do 145 m2 dom z poddaszem użytkowym. 2.jakiego rodzaju rury użyć? 3. Czy bez projektu wentylacja będzie działać gorzej? 4.Gdzie można znaleźć podstawowe informacje jak zrobić samemu taka wentylacje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.05.2019 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Wszystko jest na forum tylko trzeba wyszukać. Tematów jak i z czego zrobić rekuperator,instalację i projekt policzyć jest całe mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 19.05.2019 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Nie chcę robić jakiejś reklamy ale na peflex.pl projekt kosztuje 200 zł. Jeśli nie masz kompletnie o tym pojęcia to moim zdaniem warto zapłacić. Pytanie jeszcze czy to jużwykończony dom? Bo w wykończonym takie coś zrobić jest trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts