drako69 19.05.2019 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Witam występuję o warunki zabudowy dla działki, muszę podać w którą stronę dom będzie stał kalenicą i mam mały problem na działce stoją trzy słupy i przebiegają dwie linie, które doprowadzają prąd do sąsiadów. Mam już wybrany wstępnie projekt jest to Trypolis 3 z Extradomu https://www.extradom.pl/projekt-domu-trypolis-3-SLN2408?gclid=EAIaIQobChMIuZLb0vKn4gIVBouyCh3FNQUwEAYYASABEgJHyvD_BwE i teraz moje pytanie w jakiej odległości można budować dom od przebiegającej linii, chciałbym aby był jak najdalej oddalony od przebiegającej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 19.05.2019 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Niskie napięcie, z tego co wiem, nie ma określonej min odległości. Zapytaj na najbliższym posterunku energetycznym, może być np kwestia dostępu do słupów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts