kulibob 19.09.2019 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 O od początku było trąbione że chcesz za duży a Ty wybrałeś jeszcze większy.Chociaż tej celulozy nawal tyle i le się należy a nie tak jak ze styropianem na elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inski 12.12.2019 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Czy mógłby mi ktoś polecić instalatora z warmińsko-mazurskiego, w promieniu +-100km od Ostródy, żeby wpadł do mnie i ogarnął ustawienia tego kotła (Biawar Pellux 100 30kw). Pracuje z regulatorem pokojowym. 45-50kg pelletu na dobę (przy temp ok 0 w dzień i -4 w nocy) to chyba za dużo, popiół z pelletu to sam pył, żadnych spieków, więc to chyba nie wina pelletu. Nie będę się rozpisywał o ustawieniach serwisowych, nie znam się na tym i nie chcę ustawiać pieca 'na odległość'. Proszę o pomoc 'bezpośrednią', A ten serwisant od Biawara okazuje się że ustawia prawie wszystkie dostępne marki kotłów, a wiedzę zdobył na parogodzinnych kursach. Kompletnie nie wzbudza mojego zaufania. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inski 12.12.2019 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Przepraszam pomyliłem się 50-56kg na dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 12.12.2019 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Trza było brać większy kocioł to spalanie było by mniejsze :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inski 12.12.2019 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Dziękuję za konstruktywną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts