Inheak 20.05.2019 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Witam forumowiczów, Mam dylemat co zrobić.Usunąłem lamperie tarczą garnkową. Chciałbym położyć w tym miejscu tynk mozaikowy. Jest to przedsionek przez który wchodzi się do domu.Ściany są wapienno pieskowe (dom ma ponad 70 lat) w całym pomieszczeniu ale nie chcę kuć wszystkiego do cegły bo powyżej lamperi wszystko dobrze się trzyma.Myślę nad klejem do styropianu z siatką i na to tynk mozaikowy, oczywiście wszystko dobrze gruntowane. (Pod klej grunt głęboko penetrujący a pod tynk mozaikowy grunt kwarcowy)Nie mogę sobie pozwolić na zbyt grubą warstwę.Obszar roboczy 12m kwadratowychProszę o rady. Dzięki https://drive.google.com/file/d/1P9uSh10PqTj8tk52EqPkB89e4gHdhLL2/view?usp=drivesdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 21.05.2019 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 no dobrze sobie wymysliles. tylko ten grunt wiazacy pod klej faktycznie jakis dobry grunt, nie jakies tam uni czy ct Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts