sad_madman 20.05.2019 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Witam. Mam takie pytanie dotyczące wylewki na "taras". Przy domu posiadam chodnik, który układa się w literę T (idzie wzdłuż domu a odnoga idzie ku podwórzu). Chodnik był robiony zapewne w latach 70-tych. Chciałbym teraz zrobić sobie miejsce gdzie można usiąść sobie z herbatką, dlatego aby w pełni cieszyć się tym chciałbym mieć taki po prostu taką prostokątną przestrzeń. W tym celu musiałbym uzupełnić literę T dwoma wylewkami o wymiarach 1x1.5m oraz 1x1m. w ten oto sposób otrzymam prostokąt o wymiarach 5 na 2.5m. Teraz moje pytanie zasadnicze - w tym momencie otrzymam dwie powierzchnie czyli starą oraz nową. Czy na to mogę wylać jakiś beton którym bym to wszystko wyrównał ? np. takie cośBaumit wylewka betonowa 25 kghttps://www.bricoman.pl/materialy-budowlane/cement-zaprawy-gipsy-tynki/wylewki-posadzkowe/baumit-wylewka-betonowa-25-kg?gclid=Cj0KCQjwoInnBRDDARIsANBVyATrC7s0lJb7Yrq2pYewdgdULnRrxRuc49Rm5XCYGdi8vdEDp5AFdHMaAkOUEALw_wcB W jaki sposób zrobić aby się to nie odparzało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mervin 28.07.2019 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Jakoś niespecjalnie się na tym znam. Na pewno musi to być jakaś solidna wylewka. Może jakiś ekspert się tu wypowie bo na pewno potrzebne jest dokładna analiza. Może jakiś inny materiał coś tu pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts