bumar1 21.05.2019 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Witam,kupiłem z odzysku dwa okna dachowe VELUX 78 x 140. Są w bardzo dobrym stanie oprócz oczywiście jednego fartucha. Jest rozerwany. Ten fartuch to falista blacha ołowiana. Nie mogę nigdzie w rozsądnej cenie znaleźć czegoś podobnego do oryginału. Czy może ktoś wie gdzie można kupić takie fartuchy z metra lub jak go naprawić. Ma on uszczelniać dół okna w połączeniu z blachodachówką przypominającą falistą dachówkę klinkierową.Bardzo proszę o jakieś rady.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.05.2019 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Mam nadzieję , że te okna pochodzą z legalnego źródła?Można naprawić czymś takim https://sklepdekarza.pl/pl/p/Tasma-olowiana-do-obrobki-komina-EUROTEC-N-300mmx5mb/521 sporawny dekarz zrobi to dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts